Smešne majice z napisi navdušujejo na vsakem praznovanju

Se pripravljate na praznovanje rojstnega dne in želite slavljenko ali slavljenca presenetiti? Poleg daril, ki jih boste našli v naši ponudbi, vas čaka velika izbira smešnih majic za rojstni dan in druge priložnosti. Te so že dolga leta pri nas zelo aktualne in skorajda ne mine zabava, ki bi se odvijala brez njih.

Glede na praznovanje je mogoče naročiti posebno smešno majico, npr. za 40 let in obleči ostalo družbo v podobne, prav tako duhovite majice z malce drugačnimi aplikacijami. Tako bo skupina enotna in smeha bo na pretek. V ponudbi imamo veliko smešnih majic za moške in ženske, narejenih iz kakovostnega 100% bombaža in potiskanih z barvami, ki ne zbledijo. So trpežne in bodo vzdržale mnoga pranja. Na voljo so vse velikosti do številke XXXL, za lažje naročanje pa so poleg njihovih fotografij označene tudi dimenzije v centimetrih. Smešne majice z napisi bodo razveselile starejše in mlajše generacije, še posebej če bo posvetilo čim bolje opisalo karakter obdarjenca. Ker so smešne majice tako priljubljene smo poskrbeli, da so potiski kar se da izvirni ter da zajemajo čim več različnih dogodkov, lastnosti oseb, poklicev… Zagotavljamo vam, da boste v naši ponudbi našli pravo smešno majico za 40 let, Abrahama, fantovščino, dekliščino in ostala praznovanja, s katero boste zadeli žebljico na glavico ter vse zbrane nasmejali do solz.

Smešne moške in ženske majice z napisi po ugodnih cenah

Če se dobro razumete s svojo nadrejeno, boste na naši spletni strani našli smešno majico z napisom »Najboljša šefica«, ki ji jo lahko podarite za rojstni dan, ali za odhod v pokoj. Se bo vaša najboljša prijateljica poročila? Potem zagotovo ne sme manjkati smešna majica namenjena dekliščini in nezvestobi. Mnogo aplikacij opisuje, kako so Abrahamke še vedno »dobre mačke« in »sexy«, v ponudbi pa so tudi čisto spodobne smešne majice za rojstni dan, ki jih lahko vnuki podarijo svojim babicam. Pri moških modelih je podobno, le da je napis na smešni majici za 40, 50, 60… let pogostokrat povezan s pitjem piva in z večno mladostjo.Mnogo jih opisuje poklice kot so zidar, mizar, šofer in električar, ali druge dejavnosti npr. ribič, motorist, lovec, gasilec, kolesar… Vse pa imajo seveda dvojni pomen. Prometni znaki z oznako starosti so aktualni tako za moške kot za ženske, zato jih je na zalogi vedno več kot dovolj. Poglejte našo ponudbo in opremite svojo družbo s smešnimi majicami po zelo konkurenčnih cenah.