O vračilih

Potrošnik ima pravico do odstopa od pogodbe oz. naročila skladno s 43.č. členom Zakona o varstvu potrošnikov v 15 dneh od prevzema blaga, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

Potrošnik mora odstop od pogodbe podjetju sporočiti ( na kontaktni e-naslov idea.graverko@gmail.com ali na telefonsko številko 040228054).

Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Prejeto blago morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Izdelek je potrebno vrniti v originalni embalaži. Izdelek ne sme biti poškodovan s strani kupca! V nasprotnem primeru reklamacija ni veljavna! Edini strošek, ki ga krije potrošnik je strošek vračila. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo! Paket naj bo varno zapakiran in priložena mora biti kopija računa. Možnost vračila ne velja za izdelke pri katerih je potrošnik odstranil embalažo.

Vračila sprejemamo na naslov: Tadej Trentelj s.p., Zabrv 104, 1292 Ig, Slovenija

 

Vračilo poškodovanih pošiljk:

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, morate sprožiti postopek reklamacije pri podjetju, ki je pošiljko dostavilo.

 

Možnosti vračila

  • Vrnjen izdelek lahko zamenjate za kateri koli drugi izdelek iste cene oziroma pridobite dobropis pri naslednjem nakupu.
  • Za vrnjen izdelek prejmete vračilo denarja. Vračilo denarja bo izvršeno najkasneje v 15 delovnih dneh od prejetja vračila.