Plačila in dostava

Naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila in dostave. Način plačila in dostave si lahko izberete v procesu nakupa.

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov Vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko Vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi.
V primeru, da Vas ni doma, Vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu.

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

Izdelke, ki so na zalogi, Vam bomo v naslednjem dnevu oziroma najkasneje v 3 delovnih dneh, dostavili na Vaš naslov. Lahko se zgodi, da se dobavni rok določenih izdelkov zaradi velikega povpraševanja nekoliko podaljša. Prav tako je mogoče, da zaloge posameznih izdelkov v teku sezone popolnoma poidejo in niso več na voljo. Če bi se to zgodilo ravno Vam, Vas že vnaprej prosimo za razumevanje.

Kadar Vam naročenega izdelka ne moremo zagotoviti, vas bomo o tem obvestili na vaš e-naslov  v roku osmih ur od danega naročila.

Izdelkov, ki jih ni na zalogi bomo poslali najkasneje v roku 7-15 delovnih dni.

V kolikor želite, lahko naročeno tudi sami prevzamete na našem naslovu, in to tudi primerno označite ob naročilu in v tem primeru Vam ne bomo računali strošek dostave.

V primeru lastnega prevzema in naročila do 12 ure, imate dve možnosti:

  1. Dvig še isti dan na naslovu Zabrv 104, 1292 Ig med 14 in 18 uro. Vašo željo morate ob nakupu tudi primerno označiti.
  2. Dvig kateri koli naslednji dan med 9 in 18 uro.

Pred prihodom nas prosim obvestite na telefonsko številko 040228054, da bomo izdelek pravočasno in primerno pripravili.